Hotel Abdij de Westerburcht

Hotel Abdij de Westerburcht ligt midden in het centrum van Westerbork, een klein maar bruisend dorpje, in het hartje van Midden-Drenthe. Natuur, cultuur, wandelen, fietsen en tal van activiteiten: iedere gast, jong en oud, kan zich hier hartelijk vermaken. Verschillende horecagelegenheden en dorpswinkels maken het een gezellige plaats om een paar dagen door te brengen.

Themakamers
Bij Hotel Abdij de Westerburcht**** kunt u kiezen in wat voor kamer u wenst te overnachten. Wilt u graag in de ‘Bakkerij kamer’ mét bubbelbad overnachten, of kiest u toch voor die hotelkamer met eigen sauna? Zo kan er op de stoere BMW kamer overnacht worden, of op de leuke golfkamer met uitzicht over het terras en de Hoofdstraat! Het is ook mogelijk om met het gezin te komen overnachten. Onze splinternieuwe Luxe Thema Suites bieden daar de ruimte voor.

Perfecte verzorging
Voor de innerlijke mens wordt ook goed gezorgd. ‘s Ochtends kunt u heerlijk genieten van het Drentse ontbijtbuffet en ‘s avonds kunt u sfeervol dineren in ons restaurant. Wellicht de ontspanning opzoeken door een massage of gezichtsbehandeling te nemen of een paar uurtjes in de sauna door te brengen bij Vitalia Beauty & Wellness. Ook op het terras is het ‘s avonds nog goed te doen, wanneer de tafelhaardjes aangestoken worden en de heaters u lekker warm houden.

EK Veldrijden 2021

De tickets zullen binnenkort beschikbaar zijn!